Poetin, de gedroomde schurk
2 minuten leestijd
Gastauteur

Poetin, de gedroomde schurk

Tien zaken waar Poetin niet verantwoordelijk voor is

Poetin, de gedroomde schurk
2 minuten leestijd
Dit artikel is van satirische aard en dient met een korreltje zout genomen te worden.

In de westerse media wordt Vladimir Poetin afgeschilderd als de ultieme snoodaard. Hij zou een conservatieve, toxisch masculiene, militaristische dictator en een soort van trol op het geopolitieke toneel zijn.

In rechtse kringen wordt er daarentegen nog weleens gedaan alsof Poetin een heilige is die ons zal verlossen van de globohomo-wereldorde onder leiding van het perfide Amerika. Wij gaan noch mee in deze kinderlijke fantasie noch in de demonisering. In het huidige conflict stellen wij ons neutraal op en betreuren alle slachtoffers. Wel weten wij het volgende:

  1. Poetin heeft blanken niet aangewezen als de wortel van het kwaad.
  2. Poetin heeft mij nooit een tokkie of een wappie genoemd.
  3. Poetin heeft mij nooit buiten in de kou laten staan terwijl de qr-geprivilegeerden lekker warm binnen mochten zitten.
  4. Poetin brengt de jeugd niet in verwarring met verplichte lessen over de ‘genderkoekman’ en met voorleesuurtjes door geestelijk gestoorde perverselingen (drag queen story hour).
  5. Poetin heeft de christelijke godsdienst nooit weggezet als een achterlijk geloof in een ‘sky daddy’.
  6. Poetin exporteert geen ontaarde cultuur, zo is er geen hitsingle getiteld Мокрая попка киска (Wet Ass Pussy van Cardi B).
  7. Poetin heeft nooit mijn belastinggeld geïnvesteerd in het bombarderen van Iraakse kinderen.
  8. Poetin heeft blanken nooit geleerd zichzelf te haten en schamen om hun huidskleur.
  9. Poetin doet niet alsof sodomie het hoogst haalbare is in de cultuur.
  10. Poetin heeft de universiteiten niet veranderd in bastions van wokisme waar geen ruimte is voor een tegengeluid.

Jongens, haal dit stuk snel van de website. Dit is kinderpraat. Er staan zoveel betere stukken op reactionair.nl Er zijn genoeg goede paleo-conservatieve bronnen voorhanden om een serieus stuk te schrijven. Nu komen aanzetten met “genderkoekman” terwijl mensen aan het creperen zijn in een conflict dat vermeden had kunnen worden, vind ik niet kies.

De centristische fatsoensprediker genaamd ‘Vreemde Tijden’ wijst met het alomoude Nederlandse belerende vingertje. Ja, er sterven mensen en dus is objectiviteit een leugen en dien je je zijde te kiezen.

@Vreemde tijden, dit stuk lijkt me ook niet bedoeld als serieuze geopolitieke analyse van de rechtmatigheid of rechtvaardigheid van de situatie in Oekraine.

Los van mijn eigen mening daarover, geven bovenstaande punten mij geen aanleiding om als Nederlander het welzijn van mij en mijn gezin op het spel te zetten in een oorlog tegen Rusland, zoals onze leiders nu wel doen met wapenleveranties.