They pee on your leg and tell you it’s raining
4 minuten leestijd
Sanura

They pee on your leg and tell you it’s raining

Misbruikers moeten kinderen weerbaar maken tegen misbruik

They pee on your leg and tell you it’s raining
4 minuten leestijd

Sekten, die alle sociale klassen hebben doordrongen, zullen manieren vinden om zichzelf in het hart van de huizen te introduceren om de onschuld van kinderen te corrumperen. De harten van de kinderen zullen heerlijke hapjes zijn om de duivel te verwennen…1

Dit was een profetie in 1634 in Ecuador van Onze-Lieve-Vrouw van Goed Succes. Extreme morele degradatie tijdens de tweede helft van de twintigste eeuw werd voorspeld. Aanval op de onschuld van kinderen. We hebben het voor onze eigen ogen kunnen zien uitkomen.

Organisaties geleid door voorvechters voor kindermisbruik (Rutgers2, COC3, Planned Parenthood4, SIECUS5) geven keer op keer jongere kinderen “seksuele voorlichting” om hen “weerbaar te maken tegen misbruik.”

Ze zeggen dat kinderen tegenwoordig toch telkens in aanraking komen met seks in de media (nadat dezelfde groepen vochten voor de legalisatie van obsceniteit omdat het een “victimless crime” was)6 en vertrouwen ouders niet om dit zelf goed aan te pakken. Nee, de staat en haar “NGO’s” moeten de kinderen leren om nee te zeggen tegen ongewenste intimiteit. Door ze tegen hun wil (en die van de ouders) te dwingen tot intieme lessen die vaak over hun natuurlijke grenzen heen gaan. Soms moeten de kinderen overgeven7 of vallen ze zelfs flauw8, maar er wordt gedwongen te luisteren naar seksuele onderwerpen door vreemde volwassenen in groepssituaties.

Selectieve verontwaardiging.

“Seksuele onderdrukking zorgt juist voor misbruik. Kijk maar naar die seksueel onderdrukte Katholieken.”; In Frankrijk waren bijna 3000 van 115.000 geestelijken (bijna 2.5%) verantwoordelijk voor 216.000 misbruikgevallen in Frankrijk (4% van alle 5 miljoen misbruik schandalen in de verlichte Franse samenleving)9 die al vanaf de vroege jaren ‘70 verplichte seksuele voorlichting had. Let echter niet op die andere 96% a.u.b., het gaat namelijk niet om die 5+ miljoen misbruikslachtoffers in het land van de verlichting.

Begin ook niet over de petitie voor de legalisatie van kindermisbruik getekend door Michel Foucault, Gilles Deleuze, Jacques Derrida, Louis Aragon, Louis Althusser, Roland Barthes, Simone de Beauvoir, Jean-Paul Sartre, Félix Guattari, Michel Leiris, Alain Robbe-Grillet, Philippe Sollers, Jacques Rancière, Jean-François Lyotard, Francis Ponge, Bernard Besret en vele belangrijke doktoren en psychologen.

Grooming

Hoe worden kinderen weerbaar tegen misbruik als hun kleuterjuffen hen aanmoedigen zichzelf te bevredigen zoals Rutgers propageert?10 Focus eveneens niet op het feit dat voorstanders van pedofilie als eerste pleitten voor voorlichting van kleuters en hoopten dat dat een terugkeer zou zijn naar de jaren ‘70.11 Of het feit dat de voorlichtingsprogramma’s die kinderen weerbaar moeten maken tegen misbruik qua inhoud vrijwel hetzelfde zijn als de programma’s uit de vorige eeuw van groepen die openlijk kindermisbruik steunden.12

De Reactionair

Boekenwinkel

Ondek onze grote collectie boeken, zoals The War on Gender, in onze boekenwinkel.

The War on Gender

Ouders die zich hier tegen verzetten en kinderen die de klas verlaten na zich ziek te voelen worden in Duitsland al vervolgd en opgesloten.13 Dit punt heeft het in Nederland nog niet bereikt, maar de SP heeft wel een motie ingediend om de onderwijsinspectie onderzoek te laten doen naar seksuele voorlichtingsprogramma’s die daadwerkelijk kinderen helpen zich te verzetten tegen alle seksuele losbandigheid waar ze tegenwoordig mee geconfronteerd worden.14 Blijkbaar was dat toch niet helemaal de bedoeling. Voorlichting moet masturbatie aanmoedigen, kinderen leren over homoseksualiteit, transgenderisme en hoe geweldig seks is.15

Meer kinderen afpakken van hun ouders en dwingen naakte plaatjes te bekijken waar ze misselijk van worden beschermt ze echt tegen misbruik. En simpelweg omdat de staat misbruik heeft verdoezeld maakt haar progressieve idealen over seks niet minder waar. Echter, het feit dat sommige (vooral modernistische) bisschoppen (zoals Danneels, Marx en Little) misbruik hebben verdoezeld, laat blijkbaar zien dat de conservatieve idealen van de Kerk fout zijn.

“Ik weet wat het beste is voor het kind. Hij of zij stribbelt misschien tegen, maar het is toch echt beter voor ze dat ze geslachtsdelen zien en hen verteld wordt zichzelf aan te raken.” - De pedagogische en verlichte staat.